Smutek vládne Vysočinou

24.11.2009 15:14

Měla to být vítězná rozlučka s domácím publikem. Přijel třináctý tým tabulky. Jihlava v letošní sezóně ještě doma neprohrála. Návrat po zranění hlásil brankář Winter. Ani jeden z těchto faktorů bohužel nedovedl zápas k vítězství. Jihlava opět nestačila na pražskou Duklu a na stadionu v Jiráskově ulici jí podlehla 4:3.

Jihlava se opět soustředila na začátek zápasu, dokonce sama mohla jít brzo do vedení, ovšem Mešanovič trefil pouze tyčku Radovy branky. Do vedení šli nakonec jako první hosté, v 21. minutě se Winter marně natahoval po míči snášejícím se do vápna, Chigou se opřel do míče hlavou o něco dříve a poslal tak Julisku do vedení. Za nedlouho bylo ovšem srovnáno. Tecl s Vydrou se jako jeden muž hnali na Radovu branku. Stop jim ovšem vystavil Gedeon, který fauloval Vydru na hranici velkého vápna, a poté uviděl žlutou kartu. K míči se postavil Krutý a parádně zakroutil míč do pravého růžku brány. Srovnané skóre vydrželo ovšem pouhých osm minut. Poté dali vedoucí gól opět Pražané. Tentokrát se prosadil Vrána. Jihlava znovu odpověděla. Domácí hráči se dlouho snažili prostřelit zahuštěné vápno, nakonec se míč odrazil k Mešanovičovi, který parádním volejem prostřelil vše co mu stálo v cestě. 2:2. Po přestávce se na hřišti sešlo stejných 22 hráčů, kteří zápas začínali. V 60 minutě ovšem už trenér Urban přistoupil k dvojímu střídaní. 6lutou kartou napomenutého Cahu vystřídal Gába, a velmi nepřesného Vydru nahradil Míša Veselý. O dalších pár minut později začali padat opět góly. Bohužel první padla znovu za Wintrova záda. Šťastným střelcem byl opět Vrána. Za pět minut bylo zase srovnáno. První branku v Jihlavském dresu si připsal Karol Karlík. Za minutu vedla bohužel zase, opět a znovu Dukla. Jihlava bohužel již odpověď nenašla.

 

Největší podíl na výsledku mají oba brankáři. Na jedné straně vychytal dukelský Rada již jisté góly. Na straně druhé podprůměrný Winter. Návrat po zranění měl možná nejprve odehrát v béčku, nebo počkat až na jarní část sezóny. Ovšem srdci neporučíš…

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.