Odveta v hokeji mezi fans FC Vysočina a HC Dukla

14.12.2009 22:58

Prakticky po půl roce se uskutečnila odveta mezi fans FC Vysočina a HC Dukla Jihlava. Po charitativním zápase na fotbalovém hřišti tentokrát následoval zápas na ledě.

Do zápasu s námi nastoupil i Standa Tecl a kustod "A" týmu pan Daniel, kterým děkujeme, že si s námi zahráli.

Domácí Dukla nastoupila ve žlutých dresech a my v červených. Na začátku jsme sevřeli Duklu v jejím pásmu a nedali jsme jim vydechnout, ale golman Dukly byl kvalitní a odolával všem našim střelám, i když byl trošku "dřevo" a na konci zápasu si s námi ani nepodal ruku, jeho foto v akci dole :-))

 

Ale poté už přišel náš zasloužený gól a nadále jsme na Duklu tlačili a když jsme v první třetině (v tomto případě to byl spíš poločas, hrálo se 2x20 minut) přidali ještě jeden gól, tak se do kabin šlo (no do kabin se nešlo, ale říká se to tak, ne? :-)) ) za stavu 2-0 pro nás. Ale po přestávce se hráči Dukly patrně nějakým způsobem namotivovali a hru vyrovnali. My jsme sice přidali ještě jeden gól, ale fanoušci Dukly nasázeli rovnou tři, takže po 40-ti minutách svítil na tabuli stav 3-3. A šlo se do prodloužení, kde jsme poměrně rychle vstřelili gól na 4-3 a mohli jsme se radovat z vítězství.

Ale hlavním důvodem tohoto zápasu bylo vybrat nějaké peníze na dětské centrum a to se podařilo, vybralo se 4.534,- Kč a tímto všem, kteří přispěli děkujeme! Stejně tak děkujeme vedení Dukly Jihlava za zapůjčení výbavení a ledu.

V budoucnu se určitě můžete těšit na další podobné akce!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.