Fanklub na jaře ve stopách A-týmu FC Vysočiny

04.05.2010 19:37

Náš tým až podezřele kopíruje dění v A-týmu FCV. Také jsme prošli v zimě rozsáhlou přestavbou kádru a zúžení soutěžního týmu. K tomuto kroku jsme se uchýlili po neuspokojivém podzimu, po kterém nebyla důležitá pohoda v kabině a každý se na tento projekt fanklubu díval jinak. V zimě jsme si sedli a shodli jsme na tom, že primárně jde o teambulding fanklubu, než o samotné výsledky. Ale také jsme věděli, že s dobrou partou a touhou vítězit mohou přijít výsledky. Největší posila, která byla týmu představena byl věrný fanoušek Jammy, bohužel však díky pracovnímu vytížení zatím nemohl nastoupit a předvést své umění. Zatím se o jeho umění hovoří spíše v kuloárech týmu a čeká se až bude moct být vypuštěn do mistrovského zápasu, kde by měl být platný především svými zkušenostmi a přinést hře větší fotbalovost. :) Náš tým si letos vytkl, že půjde do zápasů ze zajištěné obrany a zkusí jít proti proudu malé kopané, kde většinou jde o to soupeře přestřílet.Nemyslíme si, že máme rozené střelce a na podzim nás dostávali do kolen rychle obdržené góly, které rozhodli zápas, právě proto jsme si řekli takto ne a pokusíme se hrát co nejefektivněji. Cíl je nedostat branku a pokusit se soupeře zatlačit bojovným presem a přinutit ho k chybám a ty trestat. Máme za sebou dva zápasy a myslím, že se nám podařilo předčit očekávaní.  Zatím jsme neporažení a máme již více bodů než na podzim a aktuálně po dvou zápasech okupujeme 3. příčku, což je dobrá vizitka Fanklubu a jasný signál o herním zlepšení.  K samotným zápasům najdete komentáře, které jsou požity z webu mkjihalva.cz .

Napsali o Nás:

EBZ Stavby - Fanklub FCV 0:1 (0:0)
Velmi vyrovnané utkání plné střel, osobních soubojů a zákroků brankářů. Celé utkání postupně gradovalo v aktivitě obou týmů a vycházelo z poctivé defenzívy, ale EZB stavby začali hrát na remízu a Fanklub ucítil svojí šanci a  podařilo se mu vstřelit gol v poslední minutě zápasu z rohu, který vzešel asi ze tříminutového tlaku Fanklubu a byl zakončen nekompromisní hlavou Růžičky.



Duňáci - Fanklub FCV 1:1 (0:0)
Duel Duňáků s Fanklubem mnoho branek nepřinesl. V první půli obrany dokonale pokryly všechny snahy útočných hrotů obou celků. V 35. minutě se zdařil výpad Duňákům a mladíček Zezula se mohl radovat z druhé jarní branky - 1:0! Fanklub se snažil vyrovnat, ale dlouho se mu to nedařilo. Až v samém závěru utkání bylo jeho neumdlévající snaha odměněna gólem dalšího benjamínka. Čerstvě sedmnáctiletý Vondruška zajistil Fanklubu bod, jenž mu udržel neporazitelnost a posunul jej na třetí místo tabulky! Fanklub FCV je tak nejefektivnějším týmem v soutěži. Ke čtyřem bodům mu stačily pouhé 2 branky!!

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.