Dvojitá porce fotbalu!

21.03.2010 14:57

První letošní ligový výjezd dopadl lépe než pře rokem, kdy jsme ve velké kose dostali 3:0 od Slovácka.
V ochozech třista kilometrů vzdálem Hlučíně nás bylo třináct a spolu s domácími fans se postarali o korektní průběh.
Hráči se rozcvičovali hned u našeho místa, takže jsme se s hráči pozdravili, nabídli pivko, slivovici, ale prý zatím ne :))

Samotný zápas ale moc fotbalové krásy nenabídl. Po gólu Hlučína z minimálně 2-metrového osfajdu se cítil rozhodčí možná trošku provinile a pískl pro náš tým penaltu, která se dala ale i nedala pískat.
A poté už se na pár střel z dálky a na pár standartek vlastně nic nedělo, takže se dá bohužel říct, že rozhodčí byl nejkreativnější hráč na hřišti. :))
Ale bod z Hlučína rozhodně není k zahození, když vezmeme v potaz předešlé venkovní výsledky a i domácí výkon Hlučína proti Hradci Králové.


Utkání končilo v pět a při cestě zpět ve Vítkovicích začínalo utkání Baník - České Budějovice. Takovou příležitost jsme si nenechali uniknout, zvláště po zimním mega přestupu Matěje Vydry. V minulem utkání nastoupil v 79.minutě a stačil dát dva góly Jablonci a hned se stal miláčkem Ostravy.
Včera nastoupil do druhé půle a pokoušel se o vyrovnání. Hrál výborně, fanoušci ho chválili, ale naše skupina se radši chovala nenápadně, takže až po utkání jsme o sobě dali vědět a zavolali Matěje a chvíli s ním pokecali.
Na utkání bylo 9.300 diváků, atmosféra výborná, ale přeci jen by to bylo uchvatnější, kdyby Baník vyhrál. Nutno ocenit, že Budějovice se jasného favorita nezalekli. Na dálnici v motorestu jsme se s nima potkali, zejména Volešák a tréner Šilhavý s námi pokecali, vyptávali se, kde se tu bereme a byli překvapení, že jsme byli i ve Vítkovících. Nutno podoknout, že vítězství Budějic 1:0 v sektoru hostů slavili celé dva fanoušci! :))

Fotky z celého dne jsou k nalezení zde: https://klokan-team.rajce.idnes.cz/2010_-_03_-_20_Hlucin_-_Vysocina_1-1_a_Banik%2C_pico_zm/

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.