Druhý zahraniční výjezd je za námi, tentokrát do Trnavy!

23.02.2010 00:09

V sobotu 20.2.2010 fanklub uskutečnil svůj druhý zahraniční výjezd, na Slovensko se vydalo 8 lidí ve dvou autech. Sraz byl v 11:00 u fanshopu, naložili jsme sektorovku a buben, aby jsme byli pořádně slyšet a vidět a mohlo se vyrazit!

Nakonec jsme i v Hodoníně připevnili na auta vlaječky ČR a FCV a tím jsme už na cestě na sebe pořádně upozornili! V každém městě, kterým jsme projeli se lidé otáčeli a auta i kamiony troubily, takže reklama víc než dobrá!

Do Trnavy jsme dorazili zhruba o hodinu dřív, takže nejprve následovala důkladná prohlídka místního restauračního zařízení (pivo stálo €1.20)! :)

Poté už naše kroky směřovali na krásný stadion Trnavy, ze kterého dýchá tradice. Bohužel čas už si na něm vybral svou daň a na některých místech stadionu to bylo znát.

Před zápasem jsme na tribuně rozdělali sektorovku, posadili buben na svoje místo a začali fandit, i když to jde v 8 lidech na takhle velkém stadionu těžko, tak myslím, že slyšet jsme v rámci možností byli.

Když bych měl hodnotit samotnou hru, tak jsme se shodli, že po delší době zafungovala obrana a Trnavu jsme do výraznější šance nepustili, i když míč měli v držení určitě častěji, takže výsledek i hru jsme zhodnotili všichni pozitivně. Navíc po ukončení zápasu přišli hráči, podali si s námi ruku a poděkovali za podporu, což každého fanouška zahřeje na duši.:)

O poločase jsme za tribunou narazili na pár fanoušků Trnavy, pochválili nám sektorovku, vyměnili jsme si šály a už z konverzace s místnima fans je znát, že fotbalem a svým klubem žijí, o tom svědčí i chorea, která dělají na svých zápasech, snad se nám něco podobného podaří i někdy v Jihlavě. Udělali jsme ještě pár fotek a rozloučili se.

Po zápase jsme zjistili, že na jednom z aut je samolepka Spartaku Trnava, každopádně dokud to není díra od dlažební kostky v čelním skle, tak to spíš potěší. :)

Cestou zpět jsme se zastavili na večeři v Hodoníně v restauraci, kterou nám doporučil Houmrs, který mimochodem prakticky celý život v Hodoníně žil, ale Vysočina ho asi přitáhla do Jihlavy.. kdo ví. :)

Do Jihlavy jsme dorazili kolem jedenácté hodiny, takže vlastně skoro celý den ve společnosti FCV, co chtít víc.. tak začněte jezdit s námi, ať můžete mít podobné zážitky i vy!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.