Uskutečnil se 2. sraz fanoušků s vedením a hráči!

14.12.2009 16:18

V pátek 11.12. se uskutečnilo avizované 2. setkání fanoušků s hráči a vedením v pizzerii "U Hradeb". Za vedení mezi nás zavítali předseda představenstva Jiří Pech, sportovní manažer Josef Jinoch, trenér "A" týmu Luboš Urban a tiskový mluvčí Miroslav Fuks, zhruba po dvou hodinách se za námi přišel i asistent trenéra Daniel Šmejkal, který se přesunul z “dokopné” , kde zbytek týmu měl rozlučku s podzimem.. Z hráčů byli přítomni Vašek Winter, Standa Tecl, Míša Veselý a Míša Kadlec.

V úvodním slovu, které si vzal jeden ze zástupců fanklubu Jiři Pech ml. všem přítomným popsal vznik, činnost, úspěchy fanklubu, ale především vizi na další prohlubování vztahu mezi FCV a fanoušky. Dále poodkryl roušku připravovaných akcí. Poté se mohlo začít diskutovat na různá témata. Jedním z hlavních témat večera byla práce se suvenýry (jejich cena, způsob prodeje, zvýhodňování členů a především jaká prodejní strategii je ta správná) Do této diskuse se zapojil, kromě vedení a fanoušků i Míša Veselý, který přispěl svými cennými postřehy k názorové shodě. Fanklub si nesmírně cenní, že veškeré dohodnuté závěry se začínají plnit, tam kde to jde tak již dnes v pondělí jste si mohli všimnout, že se cena prakticky všech suvenýrů změnila, i to je známka toho, že podobná setkání jsou rozhodně ku prospěchu věci. Například sportovní manager rozvinul diskusi i na téma hracího termínu, při postupu do 1. ligy, protože jak možná někteří z vás ví, v pátek se v 1. lize hrát nemůže a i ve druhé lize je pro ostatní týmy náš termín strategickou výhodou...

Na téma přišel i palčivější problém jako chování kotle, kde každý popsal své zkušenosti, jak z dění, tak z řešení co již proběhli v jiných klubech, či nové vlastní. Nakonec vznikla i v této otázce rozsáhlá shoda a již se diskutují i konkrétní opatření co by mohly na novou sezónu vejít v platnost.

Celkově se mluvilo hodně otevřeně a dozvěděli jsme se plno věcí, ke kterým se přes různá média nedostanete. Pan Jinoch nám např. poodhalil situaci kolem Murise Mešanoviče a plno dalších zajímavých informací, jak ze způsobu tvoření kádru, tak z komunikace s jednotlivými hráči,tak jak to chodí v branži. Jeden z fanoušků si pochvaloval změnu přístupu k hledání posil po příchodu p. Jinocha a Urbana do FCV. I díky tomuto dotazu jsme se dozvěděli co se dnes dělá ve Vysočině jinak a jakým způsobem se bude připravovat perspektivní kádr.

Myslím, že celá akce splnila očekávání a byla určitě pro všechny strany velmi zajímavá. Doufáme, že je to pro vás, kteří jste v pátek nebyli přítomni dostatečná pozvánka na další podobná setkání, která nás určitě neminou.

Zbytek fotografií najdete ve fotogalerii.

Zpět

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.